Polyrottinki puutarhakalusteet

Polyrottinki puutarhakalusteet

CosyLifeStyle® - ylelliset puutarhakalusteet tekevät ulkoilmaelämästä kivaa ja helppoa

Korkealaatuinen merkki CosyLifeStyle® mahdollistaa terassin, pihan, puutarhan tai viherhuoneen kalustamisen eleganteilla ja mukavilla ulkokalusteilla hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Kalusteiden muotoilu juontaa pitkästä perinteestä eleganssin, käytännöllisyyden ja mukavuuden yhdistämisessä. Kunnon valikoimalla ulkoilmakalusteita ja lisätarvikkeita, kuten terassinlämmittimet, aurinkovarjot ja lämpimät huovat, paikka on valmis pitkiin, mukaviin iltoihin ulkona.

OSTA HETI

CosyLifeStyle® puutarhakalusteet on suunniteltu ulkoilmaelämään, joten sinun ei tarvitse huolehtia auringosta ja sateesta – kalusteet on tehty kestämään vuosia kaikenlaisissa säissä. Eleganttien CosyLifeStyle® puutarhakalusteiden kanssa, kuten modulaarinen sarja Modularo, voit nauttia puutarhastasi ja terassistasi tulevina vuosina mahtavalla tyylillä ja mukavasti.

Modularo - kauniit ja ylelliset oleskelukalusteet

CosyLifeStyle® Dancoverilta tarjoaa kokoelman ylellisiä polyrottinkisia oleskelukalusteita, jotka mahdollistavat unelmiesi oleskelusohvan luomisen.

OSTA HETI
Polyrottinkisohva
Polyrottinkinen sohvaryhmä

Modulaarinen konsepti Modularo mahdollistaa oman ja uniikin sohvan kokoamisen terassille – moduuli moduulilta – vain muutamalle ihmiselle tai niin monelle kuin haluat. Sarja sisältää mukavat tyynyt, rahit ja erikokoiset kahvipöydät leveää polyrottinkia ja lasilevy. Modularo-sarja on tehty kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, jotka tekevät kalusteista huoltovapaita. Kaunis ekstra leveä litteä PE-punos on harjattu antamaan sille luonnollisempi ilme ja tuntu. Litteä punos on suunniteltu ja valmistettu yksinoikeudella Dancoverin CosyLifeStyle®-merkille.

OSTA HETI

Modularo - vapaus valita

Modulaarinen konsepti tarjoaa vapauden valita ja koota oman pääsi mukaan, mutta olemme koonneet sarjan polyrottinki oleskeluryhmiä Modularo-moduuleista. Näistä voit valita juuri sen setin, jonka haluat ja saada sen toimitettuna joutumatta valitsemaan kaikkia eri osia. Huolimatta siitä, haluatko koota Modularo-oleskelusohvan itse tai valita yhden monista kauniista ryhmistä, saat elegantin, kestävän ja ylellisen oleskelusohvan moniksi vuosiksi.

OSTA HETI
Polyrottinki pöytä ja tuolit
Terassikalusteet

Sarja on helppo koota, se tarjoaa tyyliä ja mukavuutta eikä sinun tarvitse huolehtia huollosta.

Modularo ja kaikki miellyttävät lisätarvikkeet

Huomaa Dancovershop.com:issa Dancoverin CosyLifeStyle® aurinkovarjojen ja muiden lisätarvikkeiden laaja valikoima, joka mahdollistaa oleskelualueesi täydentämisen.

OSTA HETI

Ilmalla täytettävää hauskaa ja mukavaa

Lifestyle-merkkiin CosyLifeStyle® kuuluu myös sarja ilmalla täytettäviä nojatuoleja ja sohvia ulkoilmatapahtumiin. Suuret, elegantit ja ilmalla täytettävät kalusteet ovat tyyliltään klassisten Chesterfield kalusteiden näköisiä ja ne näyttävät upeilta puutarhassasi, uima-altaan reunalla, clubilla tai rannalla. Suurten nojatuolien ja sohvien mukana tulee ilmapumppu helppoa täyttämistä varten. Klassisen tyyliset kalusteet on tehty vahvatekoisesta 800 g/m2 PVC:stä ja ne ovat sekä vedenpitäviä että UV-säteilyn kestäviä.

OSTA HETI
puhallettava sohvat - ilmasohvat